Ο πελάτης επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής 7,95 € με αντικαταβολή εκτός τα προϊοντα με βάρος μεγαλύτερο των 20 κιλών.

Ορισμένα προϊόντα ενδέχεται, λόγω βάρους/όγκου, να έχουν επιπλέον χρέωση μεταφορικών, η οποία εμφανίζεται στη σελίδα του εκάστοτε προϊόντος.

Οι παραγγελίες με βάρος έως 20 κιλά αποστέλλονται με εταιρία ταχυμεταφορών (courier), ενώ οι παραγγελίες με βάρος πάνω από 20 κιλά ή ογκομετρικά μεγαλύτερες από το επιτρεπτό όριο της εταιρείας courier, αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία και παραδίδονται στην έδρα της μεταφορικής στον τόπο προορισμού.

Παράδοση στο χώρο του πελάτη ή όπου αλλού αυτός υποδείξει γίνεται με δική του χρέωση κατόπιν συνεννοήσεως.

Οι παραγγελίες που αποστέλλονται με courier σε δυσπρόσιτες περιοχές έχουν επιπλέον χρέωση 5€, εκτός εάν παραληφθούν από το κοντινότερο κατάστημά της από τον ίδιο τον πελάτη.

Επιπλέον χρέωση 5€ έχουν οι παραγγελίες που παραδίδονται Σάββατο κατόπιν ρητού αιτήματος του πελάτη.

Ως χρόνος αποστολής των προϊόντων στον πελάτη ορίζεται για τις παραγγελίες που αποστέλλονται με εταιρία ταχυμεταφορών το διάστημα 1-4 εργάσιμων ημερών, ενώ για τις παραγγελίες που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρία το διάστημα 4-7 εργάσιμων ημερών.

Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται έως και τις 15:00 μετά το μεσημέρι αποστέλλονται αυθημερόν (εάν τα προϊόντα βρίσκονται σε απόθεμα).

Από τη στιγμή που αποστέλλεται η παραγγελία, ο πελάτης λαμβάνει ενημερωτικό e-mail/sms με τον αριθμό αποστολής («tracking number») και τη διεύθυνση URL για την αναζήτηση και παρακολούθηση της παραγγελίας του μέσω email.